Fyndhörna
Klicka här!

Hem » Fönster & dörrar » ERA fönster

ERA fönster

era logo

FÖNSTER OCH DÖRRAR FÖR ALLA VÄDER – MADE IN SWEDEN.

Allt fler ansluter sig till skaran som inser vikten av minskad energiförbrukning. Och i takt med att världens energiresurser förbrukas ökar kostnaderna för energi, vilket märks – inte minst för dig som äger en villa eller ett fritidshus.

ERA är väl medvetna om fönstrens betydelse vid optimering av energiförbrukningen. Redan på 60-talet bestämde de sig för att tillverka täta och energieffektiva fönster.Detta arbete har gett resultat. Det kan du se i deras P-certifiering (länk P-sidan). Men framförallt märks effektiviteten och kvaliteten i deras fönster och dörrar efter en lång tids bruk. Lång livslängd är ju också ett sätt att spara energi.


GARANTIER SOM GÖR DITT VAL ENKELT

Kvaliteten i ERAs fönster finns inbyggt i kärnan. De använder enbart det bästa virket, tätvuxen fur från Sverige, och är generösa med torkningstiderna. När den färdigbearbetade fönsterprofilen ligger klar rötskyddas den i deras toppmoderna impregneringsanläggning för att slutligen lackeras i en elektrostatprocess. Därför lämnar de också ovanligt generösa garantier*:

* Garantier gäller under förutsättning att anvisningar om lagring, montering, skötsel och underhåll följs enligt ERAs anvisningar.

×
MENY