Fyndhörna
Klicka här!

Hem » Fönster & dörrar » PRIMO

PRIMO

Om Primo Fönster

Primo Fönster är din professionella rådgivare på området fönster och fasaddörrar.

Med rötterna i Danmark marknadsför vi Europas enda skandinaviska profilsystem – Primo. Dansk design. Dansk produktion. Dansk kvalitet. Vi har 40 års erfarenhet och är Nordens ledande leverantör av fönster och dörrar i plast. Från vår avdelning i Mariestad servar vi kunder och samarbetspartners i Sverige och det övriga Norden.

Primo fönster och dörrar är underhållsfria lösningar i plast/aluminium, med en av marknadens bästa miljö- och energiprofiler, som vi gärna vill visa för dig. Primo-profilen är dessutom ytterst hållbar; den kan inte ruttna eller skadas av fukt, solljus eller temperaturförändringar.

Primo Fönster erbjuder energifönster i alla färger.

Energi

Alla Primo Fönster:s fönstertyper har energiklass A, d.v.s. den bästa klassificering ett fönster kan få enligt danska normer för energibesparing.

De kommer att uppfylla energikraven även efter 2020 (energikraven skärps i Danmark år 2015 och 2020).

 

Produkter

En palett av fönster och dörrar i hög kvalitet och design

Fönster och dörrar från Visio är en hållbar och underhållsfri lösning med fokus på funktion, kvalitet och design. Alla våra produkter måttillverkas – väl att märka utan att detta medför någon extra kostnad.

Vi är anslutna till Dansk Vindues Verfikation (DVV) – konsumenternas garanti för kvalitet – samt BYG Garantiordningen, som skyddar den privata köparen mot ev. fel och brister i fem år efter leverans.

I Danmark marknadsförs våra fönster under namnet Primo Vinduer A/S, och påwww.primovinduer.dk hittar du en utförlig pro duktbeskrivning för varje fönster- och dörrtyp.

 

Skandinavisk design

Du märker det direkt: Ett Primo-fönster har ett skandinaviskt utseende – det är smalt, enkelt och lätt i uttrycket. Det beror på att vi, som enda företag, använder ett profilsystem som både är designat och tillverkat i Danmark

primo

×
MENY